Active Cradle Universal XXL autós telefontartó - telefon konzol - Miskolc - Autóhifistudio Kft.

Active Cradle Universal XXL autós telefontartó – telefon konzol

17 900 Ft

Univerzális autós telefontartó konzol nagyobb méretű okos telefonokhoz is. A Bury BasePlate és BasePlate Premium autós bázis tartó egységekhez. Kiegészítő tartozéka: Micro USB töktőkábel.

Cikkszám: BURYXXLACTIVE Kategóriák: ,
Az ActiveCradle Universal NEW konzol állítható és cserélhető sarokelemeinek köszönhetően szinte minden mobiltelefonnal kompatibilis.
A sarokelemek az egyes telefonok különböző formáihoz és vastagságához való beállításban nyújtanak segítséget. A konzolt csak egyszer, szerszámok nélkül kell beállítani a telefonhoz és ezt követően egy gombnyomás segítségével lehet a telefont ki- és behelyezni a tartóba.
A konzol magassága 105 mm és 142 mm közt, szélessége 46 mm és 80 mm közt állítható.
A csomagban összesen három féle sarokelem található. A sarokelemek egyszerűen és szerszám nélkül állíthatók a telefon vastagságához.
A tartókonzol 90 fokkal elforgatható, hogy a telefon képernyője landscape módban is használható legyen.
A Bury Bluetooth kihangosító rendszereivel a Bluetooth telefonoknál a kihangosítás is biztosítható. A kihangosító alapegységbe épített Bluetooth modul teszi lehetővé, hogy mobiltelefonja kapcsolódjon a kihangosító egységhez. A szabvány interfészen szinte minden Bluetooth mobiltelefon párosítható a kihangosítóval.

(Az alkalmazott Bluetooth technológia további előnye, hogy nem szükséges a készüléket a konzolba helyezni. Mobiltelefonját amennyiben a táskában, zsebben, vagy a kesztyűtartóban helyezi el, de ezzel együtt az autó 10 méteres körzetében, aktív Bluetooth kapcsolat esetén a kihangosítás is aktív marad.)