Car Dock Lite - Miskolc - Autóhifistudio Kft.

Car Dock Lite

14 990 Ft

Car Dock Lite – aktív média transmitter/kihangosító.

Cikkszám: DESPD1SB1 Kategóriák: ,

Car Dock Lite – aktív média transmitter/kihangosító. Tartalma:Bölcsõ az elektronikával, kétoldalas öntapadó+ rögzítõ “sín”. Szivargyújtóba csatlakoztatandó.
Dension Car Dock Lite – Minõségi zene az autóban. Mindenkinek.

A kihangosítók csúcsa HPST technológiával. Mindenkinek elérhetõ.

Bemutatkozik a méltán híres Car Dock for Smartphone multimédia adapter egyszerûsített, de igen kedvezõ árú változata, a Dension Car Dock Lite!

Különleges hangminõséget kínáló telefon kihangosító, mely egyedi technológiájának köszönhetõen az autó audiorendszerén keresztül szólaltatja meg a beszédhangot, a zenét a telefonjáról, valamint a telefonjára telepített navigáció hangát is!

A Dension HPST technológia garantálja, hogy valamennyi audio tartalom hangja kiváló minõségben legyen hallható autója audiorendszerén keresztül!

ZENÉL. Okostelefonján tárolt vagy streamelt bármely audio tartalmat (zene, webradio, video, játékok hangja, stb.) az autója hangszóróin át hallgathat.
KIHANGOSÍT. Telefonáljon biztonságosan kéz nélkül, az autó hangszóróin keresztül kihangosítva! A VoIP telefonálást (pl.: Skype, Viber, Vonage stb.) is képes kihangosítani, így költséget spórol meg Önnek!
NAVIGÁL. Okostelefonjára telepített navigáció hangutasításait is autója hangrendszerén át hallhatja, miközben a horizontális és vertikális irányok közötti váltás csak egy mozdulat mûve.
TART. Ugyan csak egy dimenzióban, de a 360 fokban körbeforgatható tartó bölcsõt egy kétoldalas, univerzális öntapadó segítségével rögzítheti autójában! Görgessen listákat függõlegesen, vagy nézze a navigációt vízszintesen… Egy mozdulat.
PLUG & PLAY. Bármikor átteheti másik autóba, kis méreténél és autótól független képességeinél fogva. Több autót használ? Külföldre utazik? Autót bérel? Autót cserél? Mindezen esetekben tökéletes megoldást kínál a Car Dock Lite!
AKÁR ZSEBBÕL IS. Az alkalmazott technológia szerint telefonját akár be sem kell helyezze a tartóba, Bluetooth-on keresztül az mégis képes ugyanúgy kommunikálni autója rádiójával, mintha fizikailag is csatlakoztatná. Van telefon tartója? Tárolja abban készülékét és a Car Dock Lite Bluetooth A2DP kapcsolaton keresztül átviszi a billentyûparancsokat és valamennyi audiotartalmat!

Hogyan kapcsolódik az autórádióhoz?

A Dension által fejlesztett HPST technológia az autó saját vezetékhálózatán keresztül képes eljuttatni a frekvencia modulált jeleket az autórádió antenna bemenetére, a szivargyújtó csatlakozón keresztül. Ennek a megoldásnak a segítségével, mint egy rádióadót tudja hallgatni a telefonjáról érkezõ valamennyi hangot. Válasszon ki egy üres frekvenciát az autórádión, majd ugyanazt a frekvenciát kell beállítania a Car Dock Lite-on is okostelefonja billentyûzete segítségével! Gyerekjáték, mégis mûködik! A Dension HPST FM átviteli technológiájának köszönhetõen a készülék bármilyen, FM rádióadás vételére alkalmas autórádióval (autóval) kompatibilis. Hangminõsége kizárólag autója FM rádiójának minõségétõl függ! Jól szól a rádiója? Ez is jól fog!

“Bónusz”: segítségével nem csak telefonról játszhat le zenét autójában, de tablet, vagy notebook számítógépérõl, sõt minden Bluetooth (HSP+A2DP) képes eszközrõl is! És azok sokan vannak…