Dension Gateway Lite 3 BT MKII. - Miskolc - Autóhifistudio Kft.

Dension Gateway Lite 3 BT MKII.

38 990 Ft

Telefonkihangosítás és Bluetooth-on keresztüli sztereo zenelejátszás gyári fejegységekhez

Cikkszám: DEGATEWAYLITEBTMKI. Kategóriák: ,

Telefonkihangosítás és Bluetooth-on keresztüli sztereo zenelejátszás gyári fejegységekhez

Okostelefonja van? Mindene van!

Virtuális CD-tárként megjelenõ, integrált, digitális médialejátszó és telefon kihangosító adapter, Bluetooth A2DP technológiával.

Kéz nélküli telefonkihangosítás és Bluetooth-on keresztüli sztereo zenelejátszás az autójában!

Játsszon le zenét digitális minõségben okostelefonjáról, vezeték nélkül!

Integrált média adapter fejlett A2DP, AVCRP Bluetooth technológiával, teljeskörû telefon kihangosítással.

Zenelejátszás
Telefon kihangosítás
Navigáció hangja
Youtube, stb.
Mindezt az autó gyári rádióján keresztül!

Sõt! USB, iPod, AUX bemenet opciók vezérlési lehetõséggel, 250 autótípushoz! Csak csatlakoztatja és mûködik!

Autó kompatibilitás:
https://www.dension.hu/sites/default/files/car-compatibility-extra/all_vehicle_04-04-14_kompatibilit_s.pdf

Az új Dension Gateway® Lite BT MKII egy könnyen kezelhetõ, virtuális CD-tárként megjelenõ média / Bluetooth adapter, mely lehetõvé teszi az USB alapú eszközökrõl történõ vagy az iPod / iPhone, illetve AUX In bemeneteken keresztüli zenelejátszást. Sõt, képes arra is, hogy Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) Bluetooth képes telefonját kihangosítsa és az azon tárolt, vagy azzal streamelt zenetartalmakat is autója hifirendszerén át hallgathassa.

Csatlakoztassa USB alapú lejátszóját, iPod-ját / iPhone-ját vagy az AUX In bemeneten bármilyen lejátszót! Sõt, hangosítsa ki Bluetooth képes telefonját egyetlen eszköz segítségével, mely digitális minõségben viszi be eszközeirõl a hangot autórádiójába és kedvencei az autóhangszórókon keresztül szólalhatnak meg!

Választhat, hogy az egyes eszközöket az autórádió gombjaival, vagy azok saját kezelõfelületével akarja-e vezérelni! Fogadhat, elutasíthat vagy várakoztathat hívást a gyári autórádió vagy a kormány gombjai segítségével.

Legyen okostelefonja autója médiaközpontja! Hallgasson róla zenét, vagy a navigációs hangutasításokat, miközben telefonálni is a törvényi szabályozás szerint tud!

Nincs zene telefonján? Hallgasson az USB-n keresztül! A jó minõségben tömörített (192kbps) mp3 fájlokból 1 GB “tárterület” kb. 11 órányi zenehallgatást tesz lehetõvé, azaz egy 16 GB-os pendrive használatával több, mint egy hétig hallgathatnánk zenét folyamatosan!

A Dension Gateway® Lite BT MKII a Lite 3-hoz hasonlóan egy virtuális CD tárként mûködik és a CD meghajtós gyári autórádiók egy 6 lemezes CD tárként látják. Hat mappát képes kezelni, amelyek közül négyben lejátszási listák lehetnek és ezeken belül lehet akár a kormánygombokkal is lépkedni a számok között. A Dension Gateway® Lite BT MKII alapértelmezetten USB lejátszásra képes, de a termék kialakítása miatt két opcionális bemenettel is kiegészíthetõ.

iPod / iPhone csatlakoztatásának lehetõsége dokkoló kábellel vagy iPod / iPhone tartóbölcsõvel
AUX In bemenet (vonali szintû analóg bemenet, bármilyen eszközhöz 3,5 mm-es jack dugóval)
Így gyakorlatilag bármilyen forrásból játszhat le zenét, azt az autórádiójáról, vagy magáról a lejátszó eszközrõl vezérelve.

Egy pendrive (flash memória) vagy mobil HDD esetében nyilván nincs mód azt a lejátszóról vezérelni, így a különbözõ mappák és lejátszási listák az autórádió gombjaival vezérelhetõek.

Nincs bonyolult menürendszer amire emlékezni kell, vagy komplex mûködtetés, elég az iPod-ot / iPhone-t vagy az USB-eszközt csatlakoztatni. Nyomja meg a CDC gombot és válassza az 1-6-os CD-t, a zene már hallatszik is az autó audio rendszerén.

Mire és hogyan használható?

Párosítsa össze Bluetooth képes telefonjával és használja teljesértékû kihangosítóként és zenelejátszóként!
Fogadhat, elutasíthat, vagy várakoztathat hívásokat a gyári autórádió gombjai segítségével
Hallgassa “USB-n” (pendrive, mobil HDD, vagy bármilyen egyéb USB alapú lejátszó) tárolt zenéit az autó gyári audio rendszerén
Az USB-n található könyvtárak a CD tár vezérlõ gombjaival választhatóak
Léptessen számokat a rádió vagy a kormány kezelõszerveivel
Töltse iPod-ját lejátszás közben! (opcionális kábel szükséges)
Az iPod