LED kijelzõs tolatóradar

15 990 Ft

Univerzális, LED kijelzõs tolatóradar 4 db fekete színû szenzorral, 8 db adaptergyûrûvel, LED-es kijelzõvel, valamint hangjelzéssel figyelmeztetõ tolatóradar

Cikkszám: GE-2616-BLACK Kategóriák: ,

Univerzális, LED kijelzõs tolatóradar 4 db fekete színû szenzorral, 8 db adaptergyûrûvel, LED-es kijelzõvel, valamint hangjelzéssel figyelmeztetõ tolatóradar. Rendkívüli érzékenysége megóvja gépjármûvét még a más tolatóradarok számára láthatatlan veszélyforrásoktól, illetve akadályoktól, mint például járdaszegélyek és alacsonyabb tereptárgyak.
8 darab állítógyûrûvel szállítjuk, melyek segítségével tökéletesen be lehet állítani a szenzorokat, minimálisra csökkentve a téves riasztások lehetõségét. A szenzorokat az autó színére lehet fényezni, így teljesen gyári hatású lesz a tolatóradar. Vízhatlan csatlakozó tlálható az érzékelõk vezetékein a szenzortól körülbelül 15 centiméterre, így a szett szerelése egyszerû és gyors (továbbá elkerülhetõ a teljes szett kivezetékezése a lökhárító leszerelésénél). LED-es kijelzõ (az akadály távolságának és helyzetének megjelenítése) és hangjelzés segítségével figyelmezteti Önt az akadály közeledtérõl.