Home 360M Ózongenerátor készülék - Miskolc - AHS.hu Kft.

Home 360M Ózongenerátor készülék

99 900 Ft

Home 360-as készülék egy többlépcsős szűrőrendszerrel ellátott eszköz, mely folyamatos légtisztításra és időszakos ózonkezelésre is használható. A szűrőrendszerben HEPA szűrő (por és pollen szűrésére), karbon szűrő (szagtalanításra), fotokatalítikus szűrő (UV fénnyel történő fertőtlenítés) található. A folyamatos üzemű légtisztítás során ionizálás is történik a még jobb levegőért. A Home 360 szobai légtisztító és ózongenerátor a zárt helyiségek levegőjének tisztítására, valamint tisztán tartására szolgál.

 

Cikkszám: OG-HE-250-M Kategória:

Folyamatos üzemű légtisztító HEPA-, karbon-, és fotokalatitikus (UV) szűrővel, valamint időszakos 360 mg/óra ózonkibocsátással. Digitális kijelzővel és távirányítóval működtethető. Ajánlott szobák, lakások, és különböző helyiségek légtisztítására és szagtalanítására, sőt azok fertőtlenítésére is. Otthonra, üzletekbe és irodákba javasoljuk a tiszta levegőért. Már 3 év garanciával!

Paraméterek:

 • Áramellátás: AC 220-240 V / 50-60 Hz
 • Áramfogyasztás: 40 W
 • Ózonkibocsátás: 360 mg/h (0,36 g/h)
 • Maximális terület: 100 m2
 • Ózonlap mérete: 2 lap / 115 x 115 mm
 • Zajszint: 35-50 dB
 • Ion kibocsátás: 5.000.000 ion / cm3
 • HEPA szűrő: 1 db
 • Karbon szűrő: 1 db
 • Fotokatalitikus (UV) szűrő: 1 db
 • Termék súlya: 6,5 kg
 • Garancia: 3 év

 

Home 360-as készülék egy többlépcsős szűrőrendszerrel ellátott eszköz, mely folyamatos légtisztításra és időszakos ózonkezelésre is használható. A szűrőrendszerben HEPA szűrő (por és pollen szűrésére), karbon szűrő (szagtalanításra), fotokatalítikus szűrő (UV fénnyel történő fertőtlenítés) található. A folyamatos üzemű légtisztítás során ionizálás is történik a még jobb levegőért. A Home 360 szobai légtisztító és ózongenerátor a zárt helyiségek levegőjének tisztítására, valamint tisztán tartására szolgál. A beépített, korszerű szűrőrendszer a port, szagokat, spórákat, vírusokat, baktériumokat és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagokat (pl. pollen) szinte teljes mértékben eltávolíthatja. A ventilátor sebessége öt, míg a légtisztítás erőssége hat fokozatban állítható – a szennyezettség és a helyiség méreténeknek függvényében – így az éjszakai csendes légkeringetéses ionizálástól egészen a 100 négyzetméteres ózonos légtisztításig mindenki megtalálja a magának megfelelő beállítást. Por-, és pollenallergiásoknak is ideális lehet szezon idején, a tünetek enyhítésére és a megfelelő levegő előállítására. Az eszközzel lehetőség van egy előre beállított intenzív és hatékony tisztítást végrehajtani amíg senki sem tartózkodik otthon. Ilyenkor a berendezés a legnagyobb teljesítményre kapcsol, hogy a legjobb tisztítási hatásfokkal kezelt helyiségbe térhessen vissza.

A programozható, időszakos ózonos fertőtlenítés és szagtalanítás üzemmódban a kibocsátott ózongáz maximum 360 mg óránként. A készülék légtisztítási üzemmódban 65 m2-t, míg ózon kibocsátással együtt akár 100 m2-t is képes megtisztítani.