Léghigiénia - Miskolc - AutóHifiStúdió KFT

Léghigiénia hatékonyan és praktikusan

Az ózongenerátor egy speciális eszköz, amely segít Önnek a baktériumok, gombák, a penész és a kellemetlen szagok eltüntetésében, megszüntetésében. Mindezt vegyszerek nélkül! Az ózongenerátor használatát követően nem marad más csak a higiénikus tiszta környezet, amely nem csak kellemes, de biztonságos is.

Az ózongenerátor az élet számos területén nyújt biztonságot a vírusok, baktériumok, kellemetlen szagok és a kórokozók, ellen. Használható lakásban, gépkocsiban, irodákban, raktárakban, és mindenhol, ahol fontos a higiénia és a szagmentesség.

Az ózon nem valamiféle vegyszer. Az ózon egy különleges halványkék színű gáz. Előnye a hasonlóképp fertőtlenítésre használt klórgázzal és klórvegyületekkel, egyéb fertőtlenítő szerekkel szemben, hogy használata teljesen környezetbarát. Használatát követően nem marad hátra semmilyen vegyszer csak tiszta oxigén! Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Mivel nem folyékony, hanem gáznemű, ezért minden lehetséges helyre be tud szivárogni ahová más tisztítószerek, vegyszerek nem képesek. A gépkocsiban pl. a teljes klímarendszert, a kárpitokat, szöveteket is fertőtleníti, szagtalanítja. A lakásban remekül használható a festékszag, a dohos szagok a dohány füst szaga sőt még az állatok tartásával együtt járó kellemetlen szagok semlegesítésében is. Nem csak a kellemetlen szagoktól de a bacilusoktól, vírusoktól, sőt akár az élősködőktől is megszabadítja használóját. Lakásban, irodákban sikerrel használható a klímaberendezések tisztítására is, ezáltal a különböző klímával együtt járó betegségek is megelőzhetek.

Az ózon tisztítás a jelenleg leghatékonyabb károsanyag mentes, környezetbarát fertőtlenítő és légtisztítási eljárás!

Vásároljon Ön is ózongenerátort megbízható forrásból az AutohifiStúdiótól. Vásárlás előtt szeretne többet tudni a készülékekről azok használatáról? Jöjjön el Miskolci üzletünkbe és próbálja ki személyesen.

Kérdése van? Hívjon bennünket elérhetőségeinken munkaidőben.