Tolatóradar Archives - Miskolc - Autóhifistudio Kft.
 • GE-2616

  LED kijelzõs tolatóradar

  15 990 Ft

  Univerzális, LED kijelzõs tolatóradar 4 db fekete színû szenzorral, 8 db adaptergyûrûvel, LED-es kijelzõvel, valamint hangjelzéssel figyelmeztetõ tolatóradar

 • Hangszórós tolatóradar

  11 990 Ft

  Univerzális hangszórós tolatóradar, 4 db fekete színû szenzorral, 8 db adaptergyûrûvel

  4 szenzorral, fekete

 • WAECO MWE-820 tolatóradar

  33 990 Ft

  4 szenzoros tolatóradar hangjelzéssel, furatátmérő 21,5 mm. A 4 szenzor segítségével akár nagyobb autókkal vagy furgonokkal is biztonságosan tudunk tolatni. A WAECO tolatóradarok extrém hőmérséklet mellett is tökéletesen üzemelnek. Minden tolatóradarhoz utólag is rendelhetőek kiegészítő egységek, szenzorok, vezetékek.

 • WAECO MWE-860 tolatóradar

  47 990 Ft

  4 szenzoros tolatóradar hangjelzéssel, LED sorral és DSM funkcióval (digitális pásztázó memória) kiegészítve. A furatátmérő 21,5 mm. A 4 szenzor segítségével akár nagyobb autókkal vagy furgonokkal is biztonságosan tudunk tolatni. A WAECO tolatóradarok extrém hőmérséklet mellett is tökéletesen üzemelnek. Minden tolatóradarhoz utólag is rendelhetőek kiegészítő egységek, szenzorok, vezetékek.

 • WAECO MWE-890 előre figyelő parkolóradar

  44 990 Ft

  4 szenzoros előre figyelő parkolóradar hangjelzésse, furatátmérő 22,5 mm. A 4 szenzor segítségével akár nagyobb autókkal vagy furgonokkal is biztonságosan tudunk parkolni. A WAECO parkolóradarok extrém hőmérséklet mellett is tökéletesen üzemelnek. Minden tolatóradarhoz utólag is rendelhetőek kiegészítő egységek, szenzorok, vezetékek.