WEBÁRUHÁZ ÜZLETSZABÁLYZATA

 AutóHifiStúdió Kft.

1. Általános tudnivalók
Ön a www.autohifistudio.hu Autóhifi Online Áruházban történő vásárlással elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt vásárlási feltételeket, azok a szerződés részévé válnak.
A megrendelések feladása az Autóhifi Online Áruházban kizárólag az Interneten keresztül lehetséges, a www.autohifistudio.hu webcímen, 0-24 óra között. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

Az Autóhifi Online Áruházban a vásárlás előtt regisztrációra van szükség, a regisztrációhoz az azonosításhoz és a kapcsolatfelvételhez szükséges adatok megadása szükséges.

2. A rendelés menete
A termékek megrendelése felhasználói névvel történő belépés után lehetséges. Az egyes termékekre vonatkozó, a kiválasztást segítő információk az egyes termékekhez kapcsolódóan elérhetők.
A termékek kiválasztását követően nyílik mód a kiszállítási cím megadására (ha az a regisztrációkor megadott címtől eltérő). A kiválasztott termékek összesítését, valamint az esetleges kiszállítási költséget is tartalmazó teljes rendelés áttekintésére és jóváhagyására ezt követően kerülhet sor.
A teljes folyamat során a „Vissza” gomb használatával van mód az előző oldalra való visszatérésre, az adatbeviteli hibák kijavítására.
A véglegesített rendelés alapján nyílik mód a fizetés módjának kiválasztására.
A leadott rendelések pár percen belül, de legfeljebb 48 órán belül e-mailben visszaigazolásra kerülnek, ennek elmaradása esetén kérjük jelezze a hibát ügyfélszolgálatunknál. Olyan termék rendelése esetén továbbá, amely a rendeléskor nincs raktáron, a visszaigazolást követően munkatársunk e-mailben vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a várható beszerzési idővel kapcsolatosan.

3. Szállítási feltételek
Cégünk a GLS Csomagküldő és a POSTA csomagküldő szolgálatot veszi igénybe a megrendelt termékek kiszállítására. A hétköznap délig megrendelt termékek magyarországi vagy szlovákiai kiszállítási cím esetén a következő munkanapon megérkeznek, egyébként a kiszállítás a második munkanapon délig történik. Ettől eltérő kiszállítási cím esetén, vagy ha a termék nincs raktáron, a kiszállításra egyedileg egyeztetett határidőn belül kerül sor.
A kiszállítás díja bruttó 1.890,- Ft + utánvét díja 500.- Ft. A csomagolás díját cégünk állja. Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor vizsgálja meg, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot.

4. Fizetési módok
Ön a megrendelt áru vételárát (és az esetleges kiszállítási díjat)kiszállításkor utánvéttel egyenlítheti ki.
Utánvétel esetén a fentiek szerint fizetendő összeget Ön a futárnak fizeti ki.
Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

5. Szavatosság
Amennyiben a kiszállított termék hibás, esetleg a szállítás során megsérült, úgy a terméket díjmentesen kicseréljük. Amennyiben a csomag sérülten érkezett Önhöz, úgy kérjük a csomagot a fentiek szerint ne vegye át.
Egyebekben cégünk a termékekre a szokásos szavatosságot és a jogszabályok által előírt jótállást vállalja. A garanciális ügyintézés ügyfélszolgálatunkon/üzleteinkben történik.

6. Elállás
A megrendelt termékek kézhezvételétől számított nyolc napon belül Önnek joga van indokolás nélkül elállni a rendeléstől. Ebben az esetben kérjük, hogy előzetesen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a visszajuttatás, és a vételár visszafizetése módjának tisztázása érdekében.
Cégünk a megrendelt és visszajuttatott termékek vételárát visszatéríti legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a kiszállítás esetleges költségére nem vonatkozik, továbbá a visszajuttatás költségeit is Ön köteles viselni.

7. Adatvédelem
A honlapon található információk böngészéséhez, az oldalak lementéséhez nincs szükség személyes adatok megadására. A honlapon történő böngészés során is rögzítésre kerülnek egyes adatok (látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngésző típusa stb.), ezek azonban a személyhez kötés nélkül, statisztikák céljára kerülnek felhasználásra.
Az online vásárláshoz előzetes regisztrációra van szükség. A személyazonosításhoz és a kapcsolatfelvételhez szükséges adatok megadása kötelező (ezeket a mezőket a regisztrációs oldalon külön jelezzük), lehetőség nyílik azonban további adatok opcionális megadására. Az opcionális adatok cégünk online szolgáltatásainak fejlesztésére szolgálnak.
A kötelezően megadandó adatok kezelése a 2001. évi CVIII. tv., az opcionális adatok pedig a felhasználó ráutaló magatartással megadott hozzájárulása alapján történik.
Az opcionálisan megadott adatok bármikor törölhetők. Az online felületen bármikor lehetőség van a megadott adatok módosítására, valamint a regisztráció törlésére. Természetesen sem az adatmódosítás, sem a regisztráció törlése nem érinti a már leadott rendelések hatályát.
Cégünk a regisztrációkor rögzített személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez, a számlázáshoz és az igénybe vett szolgáltatások céljaira használja fel. A regisztrált adatokat cégünk semmilyen formában nem adja azt tovább.
Az adatkezelés mindenben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően történik.

8. Ügyfélszolgálat
A rendelés (a szerződés) magyar nyelven cégünk adatbázisában kerül letárolásra, jogilag írásbelinek nem minősülő formában. A rendelés megtekintésére az ügyfélszolgálattal egyeztetett módon van lehetőség.

Ügyfélszolgálatunk címe: 3533 Miskolc, Sétány u. 2.
Email: autohifistudio@ahs.hu
Tel: +36/46/400-272
Fax: +36/46/400-272

Ügyfélszolgálati idő: munkanapokon 9-17 óráig

9. Jogorvoslat
Bízunk abban, hogy az esetlegesen felmerülő vitákat tárgyalásos úton tudjuk rendezni. Az esetleges vita esetén azonban a következő jogi lehetőségei vannak:
a) az Ön lakóhelye szerint területileg illetékes gazdasági kamara mellett működő békéltető testülethez fordulhat;
b) felügyeleti szervünkhöz, a kérdéses üzlet szerint területileg illetékes fogyasztóvédelmi felügyelőséghez fordulhat (honlap: https://www.fvf.hu, központi cím: 1088 Budapest, József krt. 6., levélcím: 1364 Budapest, Pf. 234., 3525 Miskolc, Városház tér 1. , Telefon: +36 46 506 071)
c) hatáskörtől függően az illetékes városi vagy megyei bíróságnál fizetési meghagyás kibocsátása iránti kérelmet vagy keresetlevelet nyújthat be.