Ózongenerátorok Archives - Miskolc - AHS.hu Kft.

Ózongenerátor Autóhifi Studió Miskolc

Ózongenerátor készülékek

Léghigiénia, hatékonyan és praktikusan

A jelenlegi Koronavírus (COVID-19) helyzet miatt fontos a megelőzés és a fertőtlenítés. Ugyan nem bizonyított még, hogy az ózongenerátor kifejezetten hatásos a Koronavírusra, az azonban bizonyított, hogy a vírusokra, bacilusokra általánosságban hatásos. Ázsiai kutatások szerint állítólag a jelenlegi Koronavírus elődjét, a mostani vírushoz nagyban hasonlító SARS vírust elpusztítja. Garantálni tehát nem tudjuk, de erősen bízhatunk benne, hogy a mostani vírusra is hatásos, ezért mindenképpen érdemes használni az ózongenerátorokat az általános fertőtlenítés és megelőzés érdekében.

Ha szeretne Ön is egészségesebb környezetben lenni, akkor használja ki ózongenerátorral kapcsolatos kedvező árú akcióink egyikét. Kattintson ide és tudjon meg többet >>>

Az ózongenerátor egy speciális eszköz, amely segít Önnek a baktériumok, gombák, a penész és a kellemetlen szagok eltüntetésében, megszüntetésében. Mindezt vegyszerek nélkül! Az ózongenerátor használatát követően nem marad más csak a higiénikus tiszta környezet, amely nem csak kellemes, de biztonságos is.

Az ózongenerátor az élet számos területén nyújt biztonságot a vírusok, baktériumok, kellemetlen szagok és a kórokozók, ellen. Használható lakásban, gépkocsiban, irodákban, raktárakban, és mindenhol, ahol fontos a higiénia és a szagmentesség.

Az ózon nem valamiféle vegyszer. Az ózon egy különleges halványkék színű gáz. Előnye a hasonlóképp fertőtlenítésre használt klórgázzal és klórvegyületekkel, egyéb fertőtlenítő szerekkel szemben, hogy használata teljesen környezetbarát. Használatát követően nem marad hátra semmilyen vegyszer csak tiszta oxigén! Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Mivel nem folyékony, hanem gáznemű, ezért minden lehetséges helyre be tud szivárogni ahová más tisztítószerek, vegyszerek nem képesek. A gépkocsiban pl. a teljes klímarendszert, a kárpitokat, szöveteket is fertőtleníti, szagtalanítja. A lakásban remekül használható a festékszag, a dohos szagok a dohány füst szaga sőt még az állatok tartásával együtttáró kellemetlen szagok semlegesítésében is. Nem csak a kellemetlen szagoktól de a bacilusoktól, vírusoktól, sőt akár az élősködőktől is megszabadítja használóját. Lakásban, irodákban sikerrel használható a klímaberendezések tisztítására is, ezáltal a különböző klímával együtttáró betegségek is megelőzhetek.

Az ózon tisztítás a jelenleg leghatékonyabb károsanyag mentes, környezetbarát fertőtlenítő és légtisztítási eljárás!

Vásároljon Ön is ózongenerátort megbízható forrásból az Autohifi Stúdiótól. Vásárlás előtt szeretne többet tudni a készülékekről azok használatáról? Jöjjön el Miskolci üzletünkbe és próbálja ki személyesen.

Kérdése van? Hívjon bennünket elérhetőségeinken munkaidőben.

 • Ózonlap alkatrész (7g)

  11 900 Ft

  Az ózonlap segítségével termelődik az ózon, ez a lap egy kiegészítő alkatrész. Amennyiben az ózonkezelés során csökken a tisztítás hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlapot. Az ózonlap javasolt élettartama 1 év vagy 1000 munkaóra.Ez a fajta ózonlap a HE-144 és a HE-154 típusú ózongenerátorokban használható.

  Figyelem, a HE-154 duplalapos, azaz két ózonlapot tartalmaz, míg a HE-144 ózongenerátor négy ózonlapot tartalmaz!

 • Ózonlap alkatrész (3,5g)

  9 900 Ft

  Ha már több, mint 1 éve vásárolta az ózongenerátort, ezzel a cserelappal állíthatja vissza a tisztítás hatékonyságát.

 • BlackPool 5000A

  114 990 Ft

  Rozsfamentes acél házú, széleskörű felhasználási területre szánt ózongenerátor csúcskészülék. Az ózongázt egy gumicsövön keresztül juttatja el a kezelni kívánt területre, amely gépjárművekben még koncentráltabb klímafertőtlenítést tesz lehetővé. A szettben található habkövek segítségével a készülék az ózongázt akár medencékbe, víztartályokba is képes bejuttatni.

 • Chrome 28000

  164 000 Ft

  Időzítővel ellátott, 4 nagy ózonlapos, 28 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, amelyet már ipari célra, lakásfelújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra is lehet használni a gépjárművek belső terének és klímájának szagtalanításán és fertőtlenítésén kívül

 • Blue 7000

  69 900 Ft

  Időzítővel ellátott, dupla ózonlapos, 7 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor. Gépjárművek belső terének és klímájának, valamint normál méretű szobák és lakások szagtalanítására és fertőtlenítésére ajánlott.

 • Home 360

  84 900 Ft

  Otthoni, folyamatos üzemű légtisztító és ózongenerátor. HEPA, karbon és UV szűrővel, 360 mg/óra időszakos ózonkibocsátással. Ajánlott szobák, lakások teljes légtisztítására és időszakos szagtalanítására és fertőtlenítésére.

 • Ózongenerátoros gépjármű tisztítás Miskolcon

  Ózongenerátoros gépjármű tisztítás

  8 000 Ft 6 000 Ft

  Fertőtlenítse nálunk gépkocsija belső terét vegyszermentesen, környezetbarát módon ózonnal. Mondjon búcsút a vírusoknak, bacilusoknak, gombáknak, a láthatatlan kórokozóknak, a mikroszkopikus méretű élősködőknek és a kellemetlen szagoknak is! A Koronavírus helyzetre való tekintettel 25% kedvezményt adunk az ózontisztítás árából és további 25%-ot visszaadunk Önnek vásárlási utalványban. Így az ózontisztítás jelenleg féláron vehető igénybe!

 • Szűrő csomag Home 360

  9 900 Ft

  HEPA és karbon szűrő Ozonegenerator Home 360 készülékhez

 • Ózon lap Home 360

  4 900 Ft

  A készülékhez 2 ózonlap szükséges

 • Chrome 14000

  99 900 Ft

  Időzítővel ellátott, 2 nagy ózonlapos, 14 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, amelyet már ipari célra, lakásfelújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra is lehet használni a gépjárművek belső terének és klímájának szagtalanításán és fertőtlenítésén kívül.

 • Black 3500

  44 900 Ft

  Időzítővel ellátott, 1 ózonlapos, 3.5 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor. Gépjárművek belső terének és klímájának, kisebb szobák  szagtalanítására és fertőtlenítésére ajánlott.