Ózongenerátorok Archives - Miskolc - Autóhifistudio Kft.

Léghigiénia, hatékonyan és praktikusan ózongenerátor készülékekkel!

Fertőtlenítés az ózon erejével!
Vírusok, gombák, kellemetlen szagok és penész ellen.
Szükség lehet a levegő tisztítására, otthonokban, üzletekben,
üzemekben, irodákban, orvosi és sport létesítményekben.
Ezeken a helyeken megfelelő ózongenerátor segítségével tiszta levegő
és kórokozó mentes környezet varázsolható.

 • Black 3500

  44 900 Ft

  Időzítővel ellátott, 1 ózonlapos, 3.5 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor. Gépjárművek belső terének és klímájának, kisebb szobák  szagtalanítására és fertőtlenítésére ajánlott.

 • Ózon lap Home 360

  4 900 Ft

  A készülékhez 2 ózonlap szükséges

 • Blue 7000

  69 000 Ft

  Időzítővel ellátott, dupla ózonlapos, 7 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor. Gépjárművek belső terének és klímájának, valamint normál méretű szobák és lakások szagtalanítására és fertőtlenítésére ajánlott.

 • Szűrő csomag Home 360

  9 900 Ft

  HEPA és karbon szűrő Ozonegenerator Home 360 készülékhez

 • Chrome 14000

  99 000 Ft

  Időzítővel ellátott, 2 nagy ózonlapos, 14 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, amelyet már ipari célra, lakásfelújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra is lehet használni a gépjárművek belső terének és klímájának szagtalanításán és fertőtlenítésén kívül.

 • Ózonlap alkatrész (3,5g)

  9 900 Ft

  Ha már több, mint 1 éve vásárolta az ózongenerátort, ezzel a cserelappal állíthatja vissza a tisztítás hatékonyságát.

 • Chrome 28000

  149 000 Ft

  Időzítővel ellátott, 4 nagy ózonlapos, 28 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, amelyet már ipari célra, lakásfelújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra is lehet használni a gépjárművek belső terének és klímájának szagtalanításán és fertőtlenítésén kívül

 • BlackPool 5000A

  114 990 Ft

  Rozsfamentes acél házú, széleskörű felhasználási területre szánt ózongenerátor csúcskészülék. Az ózongázt egy gumicsövön keresztül juttatja el a kezelni kívánt területre, amely gépjárművekben még koncentráltabb klímafertőtlenítést tesz lehetővé. A szettben található habkövek segítségével a készülék az ózongázt akár medencékbe, víztartályokba is képes bejuttatni.

 • Home 360

  74 900 Ft

  Otthoni, folyamatos üzemű légtisztító és ózongenerátor. HEPA, karbon és UV szűrővel, 360 mg/óra időszakos ózonkibocsátással. Ajánlott szobák, lakások teljes légtisztítására és időszakos szagtalanítására és fertőtlenítésére.

 • Cool 20

  6 900 Ft

  Mobil, ciklikus működésű, elemmel üzemelő szagtalanító, fertőtlenítő ózongenerátor. Leggyakoribb felhasználási területe: hűtőgépek, cipősszekrények és ágyneműtartók szagtalanítása.

 • Ózonlap alkatrész (7g)

  11 900 Ft

  Az ózonlap segítségével termelődik az ózon, ez a lap egy kiegészítő alkatrész. Amennyiben az ózonkezelés során csökken a tisztítás hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlapot. Az ózonlap javasolt élettartama 1 év vagy 1000 munkaóra.Ez a fajta ózonlap a HE-144 és a HE-154 típusú ózongenerátorokban használható.

  Figyelem, a HE-154 duplalapos, azaz két ózonlapot tartalmaz, míg a HE-144 ózongenerátor négy ózonlapot tartalmaz!