Ózongenerátorok Archives - Miskolc - AHS.hu Kft.

Ózongenerátor Autóhifi Studió Miskolc

Ózongenerátor készülékek

Léghigiénia, hatékonyan és praktikusan

A jelenlegi Koronavírus (COVID-19) helyzet miatt fontos a megelőzés és a fertőtlenítés. Ugyan nem bizonyított még, hogy az ózongenerátor kifejezetten hatásos a Koronavírusra, az azonban bizonyított, hogy a vírusokra, bacilusokra általánosságban hatásos. Ázsiai kutatások szerint állítólag a jelenlegi Koronavírus elődjét, a mostani vírushoz nagyban hasonlító SARS vírust elpusztítja. Garantálni tehát nem tudjuk, de erősen bízhatunk benne, hogy a mostani vírusra is hatásos, ezért mindenképpen érdemes használni az ózongenerátorokat az általános fertőtlenítés és megelőzés érdekében.

Ha szeretne Ön is egészségesebb környezetben lenni, akkor használja ki ózongenerátorral kapcsolatos kedvező árú akcióink egyikét. Kattintson ide és tudjon meg többet >>>

Az ózongenerátor egy speciális eszköz, amely segít Önnek a baktériumok, gombák, a penész és a kellemetlen szagok eltüntetésében, megszüntetésében. Mindezt vegyszerek nélkül! Az ózongenerátor használatát követően nem marad más csak a higiénikus tiszta környezet, amely nem csak kellemes, de biztonságos is.

Az ózongenerátor az élet számos területén nyújt biztonságot a vírusok, baktériumok, kellemetlen szagok és a kórokozók, ellen. Használható lakásban, gépkocsiban, irodákban, raktárakban, és mindenhol, ahol fontos a higiénia és a szagmentesség.

Az ózon nem valamiféle vegyszer. Az ózon egy különleges halványkék színű gáz. Előnye a hasonlóképp fertőtlenítésre használt klórgázzal és klórvegyületekkel, egyéb fertőtlenítő szerekkel szemben, hogy használata teljesen környezetbarát. Használatát követően nem marad hátra semmilyen vegyszer csak tiszta oxigén! Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Mivel nem folyékony, hanem gáznemű, ezért minden lehetséges helyre be tud szivárogni ahová más tisztítószerek, vegyszerek nem képesek. A gépkocsiban pl. a teljes klímarendszert, a kárpitokat, szöveteket is fertőtleníti, szagtalanítja. A lakásban remekül használható a festékszag, a dohos szagok a dohány füst szaga sőt még az állatok tartásával együtttáró kellemetlen szagok semlegesítésében is. Nem csak a kellemetlen szagoktól de a bacilusoktól, vírusoktól, sőt akár az élősködőktől is megszabadítja használóját. Lakásban, irodákban sikerrel használható a klímaberendezések tisztítására is, ezáltal a különböző klímával együtttáró betegségek is megelőzhetek.

Az ózon tisztítás a jelenleg leghatékonyabb károsanyag mentes, környezetbarát fertőtlenítő és légtisztítási eljárás!

Vásároljon Ön is ózongenerátort megbízható forrásból az Autohifi Stúdiótól. Vásárlás előtt szeretne többet tudni a készülékekről azok használatáról? Jöjjön el Miskolci üzletünkbe és próbálja ki személyesen.

Kérdése van? Hívjon bennünket elérhetőségeinken munkaidőben.

 • Ózonlap alkatrész (7g)

  11 900 Ft

  Az ózonlap segítségével termelődik az ózon, ez a lap egy kiegészítő alkatrész. Amennyiben az ózonkezelés során csökken a tisztítás hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlapot. Az ózonlap javasolt élettartama 1 év vagy 1000 munkaóra.Ez a fajta ózonlap a HE-144 és a HE-154 típusú ózongenerátorokban használható.

  Figyelem, a HE-154 duplalapos, azaz két ózonlapot tartalmaz, míg a HE-144 ózongenerátor négy ózonlapot tartalmaz!

 • Ózonlap alkatrész 3,5 g/h Black 3500 és Blue 7000 ózonlapos ózongenerátor készülékekhez

  9 900 Ft

  Ózongenerátor alkatrész

  Ennek a porcelán ózonlapnak a segítségével termelődik az ózongáz, mely kiegészítő alkatrész ózongenerátorokhoz. Amennyiben az ózonkezelés során csökken a tisztítás hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlapot. Az ózonlapot javasolt fél vagy egy évente leellenőrizni.

  Kérjük ellenőrizze a készülékéhez szükséges mennyiséget!

 • Chrome 28000 ózongenerátor

  199 900 Ft

  A lég és felület higiéniai megoldás.

  Chrome 28000 típusú ózongenerátor egy digitális időzítővel ellátott, négy nagy kerámia ózonlapos. 7-től egészen 28 g/óráig (4 fokozatban) állítható ózonkibocsátással rendelkező készülék, megközelítőleg 448 m2-hez, mely távirányítóval is működtethető.

 • Blue 7000 ózongenerátor

  84 900 Ft

  A Blue 7000 típusú ózongenerátor egy manuális időzítővel ellátott, kerámia ózonlappal rendelkező ózonkazettás készülék mely gyorsan és könnyen cserélhető. 7 g/óra ózonkibocsátással, megnövekedett 3 órás kezelési idővel, így akár 168 m2-hez is használható. Ráadásul 3 év garanciával!

 • Home 360M ózongenerátor

  99 900 Ft

  Home 360-as készülék egy többlépcsős szűrőrendszerrel ellátott eszköz, mely folyamatos légtisztításra és időszakos ózonkezelésre is használható. A szűrőrendszerben HEPA szűrő (por és pollen szűrésére), karbon szűrő (szagtalanításra), fotokatalítikus szűrő (UV fénnyel történő fertőtlenítés) található. A folyamatos üzemű légtisztítás során ionizálás is történik a még jobb levegőért. A Home 360 szobai légtisztító és ózongenerátor a zárt helyiségek levegőjének tisztítására, valamint tisztán tartására szolgál.

   

 • Ózonkazetta 7g/h Blue 7000 ózongenerátor készülékekhez

  13 900 Ft

  OZONEGENERATOR alkatrész

  Az ózonkazetta egy olyan szabadalmaztatott kiegészítő alkatrész ózongenerátorhoz, amely tartalmazza a porcelán ózonlapot. A kazetta kialakításnak köszönhetően, a készülék megbontása nélkül játszva, szinte pillanatok alatt cserélheti ki az ózonlapot. Ezt a rövid folyamatot a fenti videón tekintheti meg. Az ózonlap segítségével termelődik az ózon, így amennyiben a használat során csökken az ózonkezelés hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlap kazettát. Javasolt fél vagy egy évente ellenőrizni.

   

  Ez a fajta ózonkazetta, kizárólag a Blue 7000 típusú ózongenerátorokba használható.

   

   

 • Ózonkazetta 4 g/h Silver 4000 ózongenerátor készülékekhez

  9 900 Ft

  OZONEGENERÁTOR alkatrész

  Az ózonkazetta egy olyan szabadalmaztatott kiegészítő alkatrész ózongenerátorhoz, amely tartalmazza a porcelán ózonlapot. A kazetta kialakításnak köszönhetően, a készülék megbontása nélkül játszva, szinte pillanatok alatt cserélheti ki az ózonlapot. Ezt a rövid folyamatot a fenti videón tekintheti meg. Az ózonlap segítségével termelődik az ózon, így amennyiben a használat során csökken az ózonkezelés hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlap kazettát. Javasolt fél vagy egy évente ellenőrizni.

 • Ózonlap HOME360 készülékekhez

  13 800 Ft

  Ennek a porcelán ózonlapnak a segítségével termelődik az ózongáz, mely kiegészítő alkatrész ózongenerátorokhoz. Amennyiben az ózonkezelés során csökken a tisztítás hatásfoka, akkor javasolt cserélni az ózonlapot. Az ózonlapot javasolt fél vagy egy évente leellenőrizni.

  Ez a fajta ózonlap kizárólag a Home 360 típusú ózongenerátorokba használható és 2 db szükséges bele.

 • Ózongenerátoros gépjármű tisztítás Miskolcon

  Ózongenerátoros gépjármű tisztítás

  8 000 Ft 6 000 Ft

  Fertőtlenítse nálunk gépkocsija belső terét vegyszermentesen, környezetbarát módon ózonnal. Mondjon búcsút a vírusoknak, bacilusoknak, gombáknak, a láthatatlan kórokozóknak, a mikroszkopikus méretű élősködőknek és a kellemetlen szagoknak is! A Koronavírus helyzetre való tekintettel 25% kedvezményt adunk az ózontisztítás árából és további 25%-ot visszaadunk Önnek vásárlási utalványban. Így az ózontisztítás jelenleg féláron vehető igénybe!

 • Szűrőcsomag Home 360 készülékekhez

  12 900 Ft

  HEPA ÉS KARBONSZŰRŐ szett

  Alkatrész csomag az Ozonegenerator Home 360 készülékhez.

 • Ózon lap Home 360

  4 900 Ft

  A készülékhez 2 ózonlap szükséges

 • Chrome 14000

  99 900 Ft

  Időzítővel ellátott, 2 nagy ózonlapos, 14 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, amelyet már ipari célra, lakásfelújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra is lehet használni a gépjárművek belső terének és klímájának szagtalanításán és fertőtlenítésén kívül.

 • Silver 4000 ózongenerátor

  54 900 Ft

  A Silver 4000 típusú ózongenerátor egy manuális időzítővel ellátott, kerámia ózonlappal rendelkező ózonkazettás készülék mely gyorsan és könnyen cserélhető. 4 g/óra ózonkibocsátással, megnövekedett 3 órás kezelési idővel, és továbbfejlesztett hűtési rendszerrel, így akár 96 m2-hez is használható. Ráadásul most 3 év garanciával!