Ózongenerátorok - Miskolc - AutóHifiStúdió KFT

Ózongenerátor Autóhifi Studió Miskolc

Ózongenerátor készülékek

Léghigiénia, hatékonyan és praktikusan

A jelenlegi Koronavírus (COVID-19) helyzet miatt fontos a megelőzés és a fertőtlenítés. Ugyan nem bizonyított még, hogy az ózongenerátor kifejezetten hatásos a Koronavírusra, az azonban bizonyított, hogy a vírusokra, bacilusokra általánosságban hatásos. Ázsiai kutatások szerint állítólag a jelenlegi Koronavírus elődjét, a mostani vírushoz nagyban hasonlító SARS vírust elpusztítja. Garantálni tehát nem tudjuk, de erősen bízhatunk benne, hogy a mostani vírusra is hatásos, ezért mindenképpen érdemes használni az ózongenerátorokat az általános fertőtlenítés és megelőzés érdekében.

Ha szeretne Ön is egészségesebb környezetben lenni, akkor használja ki ózongenerátorral kapcsolatos kedvező árú akcióink egyikét. Kattintson ide és tudjon meg többet >>>

Az ózongenerátor egy speciális eszköz, amely segít Önnek a baktériumok, gombák, a penész és a kellemetlen szagok eltüntetésében, megszüntetésében. Mindezt vegyszerek nélkül! Az ózongenerátor használatát követően nem marad más csak a higiénikus tiszta környezet, amely nem csak kellemes, de biztonságos is.

Az ózongenerátor az élet számos területén nyújt biztonságot a vírusok, baktériumok, kellemetlen szagok és a kórokozók, ellen. Használható lakásban, gépkocsiban, irodákban, raktárakban, és mindenhol, ahol fontos a higiénia és a szagmentesség.

Az ózon nem valamiféle vegyszer. Az ózon egy különleges halványkék színű gáz. Előnye a hasonlóképp fertőtlenítésre használt klórgázzal és klórvegyületekkel, egyéb fertőtlenítő szerekkel szemben, hogy használata teljesen környezetbarát. Használatát követően nem marad hátra semmilyen vegyszer csak tiszta oxigén! Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Mivel nem folyékony, hanem gáznemű, ezért minden lehetséges helyre be tud szivárogni ahová más tisztítószerek, vegyszerek nem képesek. A gépkocsiban pl. a teljes klímarendszert, a kárpitokat, szöveteket is fertőtleníti, szagtalanítja. A lakásban remekül használható a festékszag, a dohos szagok a dohány füst szaga sőt még az állatok tartásával együtttáró kellemetlen szagok semlegesítésében is. Nem csak a kellemetlen szagoktól de a bacilusoktól, vírusoktól, sőt akár az élősködőktől is megszabadítja használóját. Lakásban, irodákban sikerrel használható a klímaberendezések tisztítására is, ezáltal a különböző klímával együtttáró betegségek is megelőzhetek.

Az ózon tisztítás a jelenleg leghatékonyabb károsanyag mentes, környezetbarát fertőtlenítő és légtisztítási eljárás!

Vásároljon Ön is ózongenerátort megbízható forrásból az Autohifi Stúdiótól. Vásárlás előtt szeretne többet tudni a készülékekről azok használatáról? Jöjjön el Miskolci üzletünkbe és próbálja ki személyesen.

Kérdése van? Hívjon bennünket elérhetőségeinken munkaidőben.