Világítás - Miskolc - AutóHifiStúdió KFT

SIRIUS GÉPJÁRMŰ LED VILÁGÍTÁS – LÁTNI KELL !

Az elmúlt évek hosszú, kitartó fejlesztőmunkájának eredménye a SIRIUS márka, mely LED-technológián alapuló számos innovatív világújdonságot felvonultató, teljes gépjármű világítástechnikai termékcsalád, ami mind technikai megoldásaival, mind innovációt tekintve a konkurens gyártók előtt jár.

A “SIRIUS HLG” termékek rendelkeznek egyedül mindazon európai tanúsítványokkal és szabványos optikai és fizikai tulajdonságokkal, amivel ezidáig egyik konkurens gyártó sem.  Ez – többek közt – azt jelenti, hogy a szabványos méretek mellett  (pontosan megegyező fizikai kiterjedésű termékek a hagyományos halogén izzókkal, hűtőbordák és ventilátorok nélkül) a legnagyobb teljesítmény leadására képesek.

A gépkocsiba utólagosan építhető led-technológiás fényforrások minden jellemzőjénél ( a meghajtó- és vezérlő chip technológia, valamint az anyagfelhasználás ) mindhárom területet összehangolva egyedi szabadalmaztatott eljárást alkalmaz a márka.  Így válhatott Európa egyik legnagyobb autó világítás-technikát gyártó és forgalmazó cégévé, hisz saját fejlesztő gárdával, saját gyárral rendelkezve, a legnagyobb hangsúly mindig a tökéletes autó LED termékek kifejlesztésére és gyártására irányul.

Kínálatunkban több termék család létezik, melyek segítségével mind a személy- mind a tehergépkocsik, valamint a pótkocsik számára biztosítani tudjuk a megfelelő fényforrásokat, legyen ez tompított, reflektor, ködlámpa, irányjelző, vagy helyzetjelző, illetve legyen szó a hagyományos halogén, vagy a xenon izzók kiváltásáról. Aki a SIRIUS LED világítás mellett dönt, elfelejtheti a kiégett izzóra figyelmeztető műszerfal visszajelzést, vagy az évről-évre jelentősen visszaeső fényteljesítményt.

Fontos az általunk kínált LED megoldások használatával a műszeresen méréseken minden paraméterében tökéletesen megfelelő eredményt produkál, így nem kell tartanunk a műszaki vizsga közeledtétől, vagy a rendőr szigorától egy közúti ellenőrzés során.

1 2 3 4